Badrum i Fränsta - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Fränsta - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Fränsta? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Fränsta som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Fränsta. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Fränsta så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Fränsta

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Fränsta som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Bygg-Simon Flexibel Bygg AB
Centralv. 19
840 12 Fränsta


Anders Almgren VVS AB
Stationsg. 6
840 12 Fränsta

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Fränsta

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Fränsta kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Fränsta samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Fränsta. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Fränsta.

Badrumsfakta om Fränsta

I Fränsta fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Fränsta.

Fränsta är tätort i Ånge kommun, Medelpad och kyrkbyn i Torps socken. Orten ligger vid Torpsjön i Ljungans dalgång. Både E14 och järnvägen mellan Sundsvall och Östersund med bland annat Mittnabotåget passerar samhället. I närheten av orten ligger Sveriges geografiska mittpunkt, Flataklocken.

Yta: 230,12 hektar
Invånarantal: 1256, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Fränsta om du är intresserad av att veta mer om Fränsta som inte har med badrum att göra.

I Fränsta fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Fränsta som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Fränsta från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västernorrland.