Badrum i Graninge - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Graninge - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Graninge? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Graninge som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Graninge. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Graninge så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Graninge

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Graninge som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Graninge Rörservice
Viksmon 245
882 95 GRANINGE

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Graninge

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Graninge kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Graninge samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Graninge. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Graninge.

Badrumsfakta om Graninge

I Graninge fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Graninge.

Graninge är en småort i Sollefteå kommun och kyrkbyn i Graninge socken. Graninge bruk anlades som järnverk på 1670-talet av dåvarande guvernören i Västernorrlands län generalen och friherren Carl Larsson Sparre.

Yta: 26 hektar
Invånarantal: 52, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Graninge om du är intresserad av att veta mer om Graninge som inte har med badrum att göra.

I Graninge fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Graninge som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Graninge från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västernorrland.