Badrum i Härnösand - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Härnösand - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Härnösand? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Härnösand som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 11 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Härnösand. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Härnösand så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Härnösand

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Härnösand som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Fritz Johanssons Byggnadsfirma
Båtsmansv. 5
871 53 Härnösand


Bad & Värme, Billströms Värme & VVS Butik AB
G. Ådalsv. 113
871 53 Härnösand


Assemblin VS-teknik AB
Sälstensgränd 127
871 33 Härnösand


Svensk Sjöentreprenad AB
Smedjev. 8 A
871 54 HÄRNÖSAND


Energiservice i Härnösand AB
Eriksdal 211
871 62 Härnösand


Wickmans Oljeeldningar & Värme
Fiskareg. 11
871 33 Härnösand


Sjölunds Värme & Sanitet AB
Hovsg. 52
871 60 Härnösand


Caverion
Stationsg. 7
871 45 HÄRNÖSAND


JC Andersen
Koltrastv. 66
871 65 HÄRNÖSAND


Wj Industri & Fastighetsservice AB
Storg. 27
871 31 Härnösand


J. Sjölunds Värme & Sanitet AB
Aspv. 36
871 52 HÄRNÖSAND

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Härnösand

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Härnösand kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Härnösand samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Härnösand. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Härnösand.

Badrumsfakta om Härnösand

I Härnösand fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Härnösand.

Härnösand är en tätort i Ångermanland samt centralort i Härnösands kommun, residensstad för Västernorrlands län och stiftsstad i Härnösands stift. Härnösand grundades 1585 av Johan III.

Yta: 1 089,42 hektar
Invånarantal: 17556, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Härnösand om du är intresserad av att veta mer om Härnösand som inte har med badrum att göra.

I Härnösand fanns det totalt 11 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Härnösand som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Härnösand från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västernorrland.