Badrum i Helgum - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Helgum - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Helgum? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Helgum som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 4 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Helgum. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Helgum så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Helgum

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Helgum som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Kalle Rör i Sollefteå Vvs
Rådom 218
882 93 Helgum


J. Tusa Rör
Strandv. 13
882 93 Helgum


Helgums VVS
Näs 104
882 93 Helgum


Norums Gård
Guxås 121
882 93 Helgum

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Helgum

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Helgum kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Helgum samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Helgum. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Helgum.

Badrumsfakta om Helgum

I Helgum fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Helgum.

Helgum är en småort i Sollefteå kommun och kyrkbyn i Helgums socken. Här ligger Helgums kyrka.

Yta: 41 hektar
Invånarantal: 150, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Helgum om du är intresserad av att veta mer om Helgum som inte har med badrum att göra.

I Helgum fanns det totalt 4 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Helgum som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Helgum från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västernorrland.