Badrum i Indal - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Indal - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Indal? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Indal som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Indal. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Indal så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Indal

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Indal som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Swema Rör & Svets
Tegv. 4
860 40 Indal

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Indal

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Indal kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Indal samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Indal. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Indal.

Badrumsfakta om Indal

I Indal fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Indal.

Indal är en tätort i Sundsvalls kommun och kyrkbyn i Indals socken. Den ligger vid Indalsälven, cira 25 km nordväst om Sundsvall.

Yta: 92,99 hektar
Invånarantal: 661, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Indal om du är intresserad av att veta mer om Indal som inte har med badrum att göra.

I Indal fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Indal som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Indal från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västernorrland.