Badrum i Junsele - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Junsele - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Junsele? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Junsele som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Junsele. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Junsele så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Junsele

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Junsele som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Junsele Rör AB
Sågv. 19
880 37 Junsele


Rörservice Junsele
Lillegård 130
880 37 Junsele


Rörservice Junsele
Åselev. 2
880 37 Junsele

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Junsele

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Junsele kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Junsele samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Junsele. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Junsele.

Badrumsfakta om Junsele

I Junsele fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Junsele.

Junsele är en tätort i Sollefteå kommun och kyrkbyn i Junsele socken. Länsväg 346 börjar i Junsele och går mot nordväst till Hoting. Riksväg 90 passerar genom orten från Sollefteå mot Åsele.

Yta: 250,95 hektar
Invånarantal: 895, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Junsele om du är intresserad av att veta mer om Junsele som inte har med badrum att göra.

I Junsele fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Junsele som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Junsele från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västernorrland.