Badrum i Kramfors - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Kramfors - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Kramfors? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Kramfors som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 4 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Kramfors. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Kramfors så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Kramfors

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Kramfors som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Kramfors Värme Och Sanitet AB
Revg. 14
872 30 KRAMFORS


Kramfors Värme & Sanitet, AB
Mjärdg. 6
872 30 KRAMFORS


Caverion
Gränsg. 50
872 32 KRAMFORS


Sparenergi I Kramfors AB
Ringv. 9
872 30 KRAMFORS

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Kramfors

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Kramfors kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Kramfors samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Kramfors. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Kramfors.

Badrumsfakta om Kramfors

I Kramfors fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Kramfors.

Kramfors är en tätort i Gudmundrå distrikt i Ångermanland och centralort i Kramfors kommun, Västernorrlands län. Orten är belägen vid Ångermanälvens västra strand, utmed Ådalen, och genomkorsas av Riksväg 90 och Ådalsbanan.

Yta: 733,85 hektar
Invånarantal: 5990, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kramfors om du är intresserad av att veta mer om Kramfors som inte har med badrum att göra.

I Kramfors fanns det totalt 4 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Kramfors som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Kramfors från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västernorrland.