Badrum i Långsele - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Långsele - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Långsele? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Långsele som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Långsele. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Långsele så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Långsele

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Långsele som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Bergvärme I Sollefteå AB
S. Åbacken 114
882 91 Långsele


Gruvbergets Vs-Mek
Gruvberget 118
882 91 Långsele

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Långsele

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Långsele kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Långsele samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Långsele. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Långsele.

Badrumsfakta om Långsele

I Långsele fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Långsele.

Långsele är en tätort i Sollefteå kommun och kyrkbyn i Långsele socken, belägen cirka 10 km väster om Sollefteå. Bromsbandsfabriken var länge en av de största arbetsgivarna på orten.

Yta: 244,91 hektar
Invånarantal: 1584, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Långsele om du är intresserad av att veta mer om Långsele som inte har med badrum att göra.

I Långsele fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Långsele som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Långsele från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västernorrland.