Badrum i Liden - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Liden - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Liden? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Liden som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Liden. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Liden så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Liden

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Liden som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Thomas Sjölund Bygg & Finsnickeri AB
Åsen 143
860 41 LIDEN

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Liden

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Liden kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Liden samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Liden. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Liden.

Badrumsfakta om Liden

I Liden fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Liden.

Liden är en tätort i Sundsvalls kommun och kyrkbyn i Lidens socken belägen cirka 45 kilometer nordväst om Sundsvall, vid Indalsälven.

Yta: 64,78 hektar
Invånarantal: 254, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Liden om du är intresserad av att veta mer om Liden som inte har med badrum att göra.

I Liden fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Liden som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Liden från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västernorrland.