Badrum i Ljungaverk - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Ljungaverk - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Ljungaverk? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Ljungaverk som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Ljungaverk. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Ljungaverk så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Ljungaverk

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Ljungaverk som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Istech Sweden AB
Fredriksg. 2
840 10 Ljungaverk


Södermans Rör AB
Borrbodsv. 26
840 10 Ljungaverk

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Ljungaverk

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Ljungaverk kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Ljungaverk samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Ljungaverk. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Ljungaverk.

Badrumsfakta om Ljungaverk

I Ljungaverk fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Ljungaverk.

Ljungaverk är en tätort i Ljungans dalgång, i Ånge kommun, Medelpad. Ljungaverk räknades under många år som en av de stora bruksorterna inom svensk kemisk industri då företaget KemaNobel hade en salpeterfabrik (Ljunga salpeter) på orten.

Yta: 283,05 hektar
Invånarantal: 885, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Ljungaverk om du är intresserad av att veta mer om Ljungaverk som inte har med badrum att göra.

I Ljungaverk fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Ljungaverk som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Ljungaverk från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västernorrland.