Badrum i Matfors - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Matfors - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Matfors? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Matfors som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 10 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Matfors. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Matfors så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Matfors

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Matfors som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Matfors Rör AB
Skölev. 36
864 31 Matfors


Express Rör i Sundsvall AB
Storjordenv. 56
864 31 Matfors


Energi & MiljöControll i Norr AB
Specksta 113
864 91 Matfors


Åsbergs Industrirör AB
Rude
864 91 MatforsGEA VVS Installationer
060


Mti Matfors Teknisk Isolering
Rännö 406
864 91 Matfors


Kjell Åsbergs Rör O Pannservice HB
Rude 144
864 91 Matfors


Gisle Arnesen AB
Lindv. 17
864 92 MATFORS


Lindbloms Rör
Specksta 105
864 91 Matfors


Åsbergs Rörteknik AB
Rude 144
864 91 Matfors

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Matfors

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Matfors kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Matfors samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Matfors. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Matfors.

Badrumsfakta om Matfors

I Matfors fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Matfors.

Matfors är en tätort i Sundsvalls kommun i Medelpad. Orten är belägen cirka 15 km väster om Sundsvall och ligger alldeles söder om tätorten Vattjom med Europaväg 14 (E 14) däremellan. Matfors har företag som sysslar med bland annat medicinsk-teknisk produktion. Vidare finns småföretag med service och verkstadsinriktning.

Yta: 324,72 hektar
Invånarantal: 3201, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Matfors om du är intresserad av att veta mer om Matfors som inte har med badrum att göra.

I Matfors fanns det totalt 10 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Matfors som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Matfors från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västernorrland.