Badrum i Näsåker - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Näsåker - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Näsåker? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Näsåker som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Näsåker. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Näsåker så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Näsåker

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Näsåker som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Engströms Rör AB
Pelle Molins v. 8
880 30 NÄSÅKER


Jesper Ritzén VVS AB
Storg. 60
880 30 NÄSÅKER

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Näsåker

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Näsåker kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Näsåker samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Näsåker. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Näsåker.

Badrumsfakta om Näsåker

I Näsåker fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Näsåker.

Näsåker är en tätort i Ådals-Lidens socken, Sollefteå kommun. Näsåker ligger efter Ångermanälven och nedanför samhället finns talrika fornlämningar och cirka 2 300 hällristningar i Nämforsen.

Yta: 97,87 hektar
Invånarantal: 513, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Näsåker om du är intresserad av att veta mer om Näsåker som inte har med badrum att göra.

I Näsåker fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Näsåker som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Näsåker från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västernorrland.