Badrum i Nyland - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Nyland - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Nyland? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Nyland som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Nyland. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Nyland så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Nyland

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Nyland som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

L-G W Mur & Kakel
Ringv. 3
870 52 Nyland


Robbans Rör
Köpmang. 1
870 52 Nyland

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Nyland

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Nyland kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Nyland samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Nyland. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Nyland.

Badrumsfakta om Nyland

I Nyland fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Nyland.

Nyland är en tätort i Kramfors kommun med cirka 1000 invånare. I Nyland finns två daghem, skola, vårdcentral och apotek samt affärer. Utanför Nyland ligger Lilla Norge, som är en ö uppbyggd av ballast från norska båtar, därav namnet.

Yta: 262,52 hektar
Invånarantal: 903, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Nyland om du är intresserad av att veta mer om Nyland som inte har med badrum att göra.

I Nyland fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Nyland som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Nyland från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västernorrland.