Badrum i Örnsköldsvik - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Örnsköldsvik - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Örnsköldsvik? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Örnsköldsvik som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 7 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Örnsköldsvik. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Örnsköldsvik så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Örnsköldsvik

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Örnsköldsvik som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Elitvaror Matthall AB
Nyg. 28
891 34 örnsköldsvik


Kakelhuset AB
Vikingag. 44
891 38 örnsköldsvik


Sjölunds Värme, AB D
Nyg. 22
891 33 ÖRNSKÖLDSVIK


A Bergman Rör AB
Korsg. 7
891 35 ÖRNSKÖLDSVIK


Challes VVS och Fastighetsservice
Villav. 6
891 42 ÖRNSKÖLDSVIK


C Petterssons Värme AB
Terminalv. 9 H
891 51 ÖRNSKÖLDSVIK


Siemens AB
Ångermanlandsg. 28 A
891 38 örnsköldsvik

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Örnsköldsvik

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Örnsköldsvik kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Örnsköldsvik samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Örnsköldsvik. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Örnsköldsvik.

Badrumsfakta om Örnsköldsvik

I Örnsköldsvik fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Örnsköldsvik.

Örnsköldsvik är en tätort och centralort i Örnsköldsviks kommun i Västernorrlands län, i Nolaskogsområdet i landskapet Ångermanland och ligger vid Moälvens utlopp i Bottenhavet. Örnsköldsvik är en företagstät kommun med många internationella företag, stark företagandetradition och stort utvecklingsfokus.

Yta: 2 440,24 hektar
Invånarantal: 28991, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Örnsköldsvik om du är intresserad av att veta mer om Örnsköldsvik som inte har med badrum att göra.

I Örnsköldsvik fanns det totalt 7 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Örnsköldsvik som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Örnsköldsvik från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västernorrland.