Badrum i Överhörnäs - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Överhörnäs - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Överhörnäs? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Överhörnäs som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Överhörnäs. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Överhörnäs så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Överhörnäs

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Överhörnäs som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Jcj VVS & Fastighetsservice
Hörnäsv. 76
894 40 överhörnäs

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Överhörnäs

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Överhörnäs kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Överhörnäs samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Överhörnäs. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Överhörnäs.

Badrumsfakta om Överhörnäs

I Överhörnäs fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Överhörnäs.

Överhörnäs är en tätort i Örnsköldsviks kommun, en mil söder om staden Örnsköldsvik, nära E4:an.

Yta: 238,74 hektar
Invånarantal: 603, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Överhörnäs om du är intresserad av att veta mer om Överhörnäs som inte har med badrum att göra.

I Överhörnäs fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Överhörnäs som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Överhörnäs från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västernorrland.