Badrum i Själevad - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Själevad - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Själevad? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Själevad som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 5 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Själevad. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Själevad så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Själevad

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Själevad som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Krister S Rör AB
Märtav. 22
894 31 SJÄLEVAD


Bad & Värme, VVS Specialisten AB
Karlslundsv. 1
894 30 Själevad


Norrlandskustens Rörtjänst AB
Hampnäsv. 44
894 31 SJÄLEVAD


Häggmarks VVS AB
Guldenv. 8
894 30 SjälevadMats Rörmokare
Nordhemsv. 7

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Själevad

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Själevad kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Själevad samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Själevad. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Själevad.

Badrumsfakta om Själevad

I Själevad fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Själevad.

Själevad är kyrkbyn i Själevads socken i Örnsköldsviks kommun, belägen 6 kilometer väster om Örnsköldsviks stadskärna. Orten är en av de äldsta i nolaskogsområdet.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan du ta del av mer information om orten Själevad om du är intresserad av att veta mer om Själevad som inte har med badrum att göra.

I Själevad fanns det totalt 5 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Själevad som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Själevad från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västernorrland.