Badrum i Sollefteå - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Sollefteå - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Sollefteå? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Sollefteå som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 4 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Sollefteå. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Sollefteå så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Sollefteå

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Sollefteå som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Bad & Värme, Rörmokarn i Sollefteå AB
Bang. 4
881 32 Sollefteå


Olja & Sanitet i Sollefteå AB
Övergårdsv. 14
881 41 Sollefteå


JNs Vatten & Värme AB
Storg. 20
881 30 Sollefteå


Ctservice AB
Brudbergsv. 21
881 35 SOLLEFTEÅ

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Sollefteå

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Sollefteå kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Sollefteå samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Sollefteå. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Sollefteå.

Badrumsfakta om Sollefteå

I Sollefteå fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Sollefteå.

Sollefteå är en tätort i Sollefteå distrikt och Multrå distrikt i Ångermanland och centralort i Sollefteå kommun i Västernorrlands län. Sollefteå kommun är Sveriges näst största vattenkraftsproducent.

Yta: 939,59 hektar
Invånarantal: 8562, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Sollefteå om du är intresserad av att veta mer om Sollefteå som inte har med badrum att göra.

I Sollefteå fanns det totalt 4 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Sollefteå som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Sollefteå från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västernorrland.