Badrum i Söråker - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Söråker - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Söråker? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Söråker som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 4 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Söråker. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Söråker så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Söråker

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Söråker som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Sundsvalls Plattsättning
Rigstav. 50
860 35 Söråker


TJ Skorstenstätning
Centrumv. 83
860 35 Söråker


Timrå Plattsättning
Vålev. 51
860 35 Söråker


Svenska Våtrumsrekond AB
Vålev. 51
860 35 Söråker

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Söråker

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Söråker kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Söråker samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Söråker. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Söråker.

Badrumsfakta om Söråker

I Söråker fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Söråker.

Söråker, lokalt även känt som Löta, är en tätort i Timrå kommun. Söråker ligger strax öster om Sundsvall-Timrå Airport. Här finns Ebeneserkyrkan.

Yta: 507,89 hektar
Invånarantal: 2312, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Söråker om du är intresserad av att veta mer om Söråker som inte har med badrum att göra.

I Söråker fanns det totalt 4 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Söråker som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Söråker från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västernorrland.