Badrum i Sörberge - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Sörberge - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Sörberge? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Sörberge som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Sörberge. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Sörberge så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Sörberge

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Sörberge som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

K.Gs Rör i Sundsvall AB
Pimpelv. 2
860 30 Sörberge

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Sörberge

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Sörberge kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Sörberge samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Sörberge. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Sörberge.

Badrumsfakta om Sörberge

I Sörberge fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Sörberge.

Sörberge är en del av tätorten Timrå i Timrå kommun, Medelpad och ligger strax norr om centrala Timrå (Vivsta). Före 1970 var Sörberge en egen tätort.

Yta:
Invånarantal: 3131, år 1960

Här kan du ta del av mer information om orten Sörberge om du är intresserad av att veta mer om Sörberge som inte har med badrum att göra.

I Sörberge fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Sörberge som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Sörberge från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västernorrland.