Badrum i Stöde - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Stöde - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Stöde? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Stöde som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Stöde. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Stöde så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Stöde

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Stöde som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Stöde Rör AB
Mossv. 1
860 13 STÖDE


Persson, Sören
Viskansv. 37
860 13 STÖDE


Stöde VVS och Markentreprenad, AB
Edebyv. 50
860 13 STÖDE

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Stöde

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Stöde kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Stöde samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Stöde. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Stöde.

Badrumsfakta om Stöde

I Stöde fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Stöde.

Stöde är en tätort i Sundsvalls kommun och kyrkbyn i Stöde socken i Medelpad. Stöde ligger 42 kilometer väster om Sundsvall längs Europaväg 14 och med Ljungan som passerar genom byn.

Yta: 117,79 hektar
Invånarantal: 572, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Stöde om du är intresserad av att veta mer om Stöde som inte har med badrum att göra.

I Stöde fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Stöde som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Stöde från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västernorrland.