Badrum i Timrå - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Timrå - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Timrå? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Timrå som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 4 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Timrå. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Timrå så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Timrå

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Timrå som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

PL Bygg & Inredning Sundsvall AB
Terminalv. 28
861 36 Timrå


Bergvärme AB
Hantverksv. 3 A
861 36 Timrå


Joby Teknik
Mellang. 21 C
861 32 Timrå


Johannesson & Fager
Plåtslagarv. 17
861 36 Timrå

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Timrå

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Timrå kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Timrå samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Timrå. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Timrå.

Badrumsfakta om Timrå

I Timrå fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Timrå.

Timrå är en tätort som är centralort i Timrå kommun i Medelpad och Västernorrlands län. I norra Vivsta grundades 1798 Vivstavarv (Wifstavarfs AB) som skeppsvarv, som under årens lopp utvecklades till ett modernt pappersbruk.

Yta: 1 202,53 hektar
Invånarantal: 10443, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Timrå om du är intresserad av att veta mer om Timrå som inte har med badrum att göra.

I Timrå fanns det totalt 4 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Timrå som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Timrå från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västernorrland.