Badrum i Ullånger - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Ullånger - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Ullånger? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Ullånger som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Ullånger. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Ullånger så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Ullånger

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Ullånger som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Lundins Värme & Sanitet AB
Klappsta 234
870 32 ULLÅNGER


Höga Kusten VVS
Kallsta 302
870 32 ULLÅNGER

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Ullånger

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Ullånger kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Ullånger samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Ullånger. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Ullånger.

Badrumsfakta om Ullånger

I Ullånger fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Ullånger.

Ullånger / Sundbron är en tätort, tillika kyrkby i Ullångers socken i Kramfors kommun. Orten genomkorsas av E4 och ligger vid den inre delen av Ullångersfjärden.

Yta: 97,76 hektar
Invånarantal: 626, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Ullånger om du är intresserad av att veta mer om Ullånger som inte har med badrum att göra.

I Ullånger fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Ullånger som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Ullånger från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västernorrland.