Badrum i Arboga - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Arboga - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Arboga? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Arboga som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 8 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Arboga. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Arboga så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Arboga

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Arboga som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

El team AB Arboga
Munkg. 25
732 45 ARBOGA


VVS-Huset Grönbergs Rör AB
Vasag. 5
732 31 Arboga


CW-Rör Cyrus-Wallenborg AB
Strängen 5
732 31 Arboga


Hs Pipe Control AB
Ekv. 5 B
732 48 Arboga


Ohlsanders Rör
N. Ågatan 3 F
732 31 Arboga


Bygg & Installation AB
Norrängsg. 2
732 31 Arboga


Arboga Rörservice AB
073 - 650 98 00Arboga Rörservice AB
Fabriksg. 6
732 31 Arboga

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Arboga

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Arboga kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Arboga samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Arboga. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Arboga.

Badrumsfakta om Arboga

I Arboga fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Arboga.

Arboga är en tätort vid Arbogaån i Västmanland, samt centralort i Arboga kommun i Västmanlands län. Arboga är traditionellt en industriort med teknisk profil, men har drabbats av flera stora industriella nedläggningar bl a Volvo Aero och ABB.

Yta: 9,5 km2
Invånarantal: 10330, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Arboga om du är intresserad av att veta mer om Arboga som inte har med badrum att göra.

I Arboga fanns det totalt 8 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Arboga som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Arboga från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västmanland.