Badrum i Fagersta - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Fagersta - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Fagersta? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Fagersta som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 9 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Fagersta. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Fagersta så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Fagersta

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Fagersta som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Rörfirma Sven Pettersson, AB
Lövparksv. 9
737 30 FAGERSTA


Fagersta Industrirör AB
Axel Fornanders v. 4
737 40 Fagersta


Comfortbutiken
Kristiansbergsv. 8
737 30 FAGERSTA


Golvtjänst i Fagersta AB
Lövparksv. 9
737 30 FAGERSTA


Elspar Holmqvist El & VVS
Rättarbacken 3
737 30 FAGERSTA


Siemens AB
Sveav. 14
737 47 FAGERSTA


K i Lings Svets & Rörmontage AB
Sligv. 13
737 33 Fagersta


Bowitek KB
Folkhyttev. 11
737 91 Fagersta


Hs Underhåll AB
Mariav. 19 B
737 33 Fagersta

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Fagersta

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Fagersta kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Fagersta samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Fagersta. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Fagersta.

Badrumsfakta om Fagersta

I Fagersta fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Fagersta.

Fagersta är en tätort i Västmanland och centralort i Fagersta kommun, Västmanlands län. Fagersta ligger cirka 70 km nordväst om Västerås. Orten ligger vid riksvägarna 66 och 68. Vid järnvägsstationen Fagersta C i stadsdelen Västanfors sammanstrålar järnvägslinjerna Ludvika–Västerås och Avesta Krylbo–Örebro.

Yta: 9,47 km2
Invånarantal: 11130, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Fagersta om du är intresserad av att veta mer om Fagersta som inte har med badrum att göra.

I Fagersta fanns det totalt 9 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Fagersta som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Fagersta från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västmanland.