Badrum i Hallstahammar - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Hallstahammar - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Hallstahammar? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Hallstahammar som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 5 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Hallstahammar. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Hallstahammar så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Hallstahammar

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Hallstahammar som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Hallsta Industrirör, AB
Finntorpet 12
734 91 HALLSTAHAMMAR


Anderssons Rör, AB Edvin
Nyg. 6
734 30 Hallstahammar


Mikael Berndtson Bygg i Hallstahammar AB
Hälsta 9
734 91 HALLSTAHAMMAR


O Johansson VVS AB
Mog. 62
734 36 HallstahammarRörmokarN i Tomtebo AB
Nyg

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Hallstahammar

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Hallstahammar kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Hallstahammar samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Hallstahammar. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Hallstahammar.

Badrumsfakta om Hallstahammar

I Hallstahammar fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Hallstahammar.

Hallstahammar är en tätort i Västmanland och centralort i Hallstahammars kommun, Västmanlands län. Orten är en gammal bruksort med metallindustri som kärna för samhället. Av industriföretag märks främst FinnvedenBulten (med ursprung i Bultfabriks AB) och Sandvik Heating Technology AB (tidigare Kanthal AB).

Yta: 9,67 km2
Invånarantal: 10478, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hallstahammar om du är intresserad av att veta mer om Hallstahammar som inte har med badrum att göra.

I Hallstahammar fanns det totalt 5 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Hallstahammar som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Hallstahammar från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västmanland.