Badrum i Kolbäck - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Kolbäck - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Kolbäck? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Kolbäck som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 4 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Kolbäck. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Kolbäck så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Kolbäck

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Kolbäck som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

P. Lindbergs Rör AB
Stationsg. 2
734 50 Kolbäck


Tor-Ivars Rör AB Service och Installation
Fyrbacken 5
734 93 KOLBÄCK


Tor-Ivars Rör AB
Fyrbacken 5
734 93 KOLBÄCKAqua Rör Västerås
Bärsta Norrgården 10

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Kolbäck

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Kolbäck kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Kolbäck samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Kolbäck. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Kolbäck.

Badrumsfakta om Kolbäck

I Kolbäck fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Kolbäck.

Kolbäck i sydöstra Västmanland är en tätort i Hallstahammars kommun. I Kolbäck finns metall- och verkstadsindustri. Kolbäcksån flyter genom samhället. Namnet Kolbäck betecknade ursprungligen en närliggande bäck, vars vatten ansågs vara svart som kol.

Yta: 221,80 hektar
Invånarantal: 1951, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kolbäck om du är intresserad av att veta mer om Kolbäck som inte har med badrum att göra.

I Kolbäck fanns det totalt 4 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Kolbäck som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Kolbäck från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västmanland.