Badrum i Kolsva - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Kolsva - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Kolsva? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Kolsva som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 5 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Kolsva. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Kolsva så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Kolsva

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Kolsva som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Kolsva Rör AB
Bergslagsv. 33
731 12 Kolsva


Vvs Rör i Kolsva
Svansboda 1
731 13 KOLSVA


Md Antti Martikainen AB
Svansbo 6
731 15 KOLSVARörservice Kari Södervall
Lundby


Rosendahls VVS i Kolsva AB
Malmav. 6
731 12 Kolsva

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Kolsva

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Kolsva kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Kolsva samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Kolsva. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Kolsva.

Badrumsfakta om Kolsva

I Kolsva fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Kolsva.

Kolsva är en tätort i Köpings kommun, Västmanland (Västmanlands län). Kolsva, som ligger 15 km nordväst om Köping, längs väg 250 som i Kolsva kallas Bergslagsvägen. Genom Kolsva rinner ån Hedströmmen. Kolsva är en bruksort med anor från 1540-talet. Från mitten av 1800-talet expanderade verksamheten kraftigt med stålgjutgods som specialitet.

Yta: 325,49 hektar
Invånarantal: 2453, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kolsva om du är intresserad av att veta mer om Kolsva som inte har med badrum att göra.

I Kolsva fanns det totalt 5 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Kolsva som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Kolsva från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västmanland.