Badrum i Kungsör - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Kungsör - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Kungsör? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Kungsör som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 5 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Kungsör. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Kungsör så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Kungsör

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Kungsör som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Bergstrands Vvs AB
Kungsg. 30
736 32 Kungsör


H W Bygg & Allservice
Storg. 4 D
736 32 Kungsör


CW-Rör, Cyrus-Wallenborg AB
Kungsg. 95
736 33 KUNGSÖR


Hugos Rör
Fredsg. 27
736 32 Kungsör


Schelins Rörinstallationer KB
Gersillag. 47
736 30 Kungsör

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Kungsör

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Kungsör kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Kungsör samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Kungsör. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Kungsör.

Badrumsfakta om Kungsör

I Kungsör fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Kungsör.

Kungsör är en tätort och centralort i Kungsörs kommun i Västmanlands län. Orten är belägen där Arbogaån mynnar ut i Mälaren. Huvuddelen av Kungsör ligger söder om ån och i landskapet Södermanland, medan den mindre delen norr om Arbogaån tillhör Västmanland.

Yta: 4,71 km2
Invånarantal: 5452, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kungsör om du är intresserad av att veta mer om Kungsör som inte har med badrum att göra.

I Kungsör fanns det totalt 5 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Kungsör som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Kungsör från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västmanland.