Badrum i Möklinta - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Möklinta - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Möklinta? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Möklinta som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Möklinta. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Möklinta så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Möklinta

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Möklinta som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

East Coast Construction Niklas Laakso
Forneby 290
733 99 Möklinta

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Möklinta

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Möklinta kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Möklinta samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Möklinta. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Möklinta.

Badrumsfakta om Möklinta

I Möklinta fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Möklinta.

Möklinta är en tätort i Sala kommun och kyrkbyn i Möklinta socken i Västmanland, belägen drygt 20 km norr om Sala och ca 10 km söder om Bysjön (Dalälven).

Yta: 98,67 hektar
Invånarantal: 358, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Möklinta om du är intresserad av att veta mer om Möklinta som inte har med badrum att göra.

I Möklinta fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Möklinta som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Möklinta från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västmanland.