Badrum i Norberg - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Norberg - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Norberg? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Norberg som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 5 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Norberg. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Norberg så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Norberg

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Norberg som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

R Lindbergs VVS AB
Hedemorav. 99
738 91 NORBERGR.Lindbergs Vvs
Hedemorav. 99


Vatten & Värme i Norberg AB
Hackspettbacke 1
738 35 NORBERG


A.H. Sprinkler AB
Hyttv. 4
738 33 NORBERG


Larssons Rörinstallationer
Trollbostigen 2
738 32 Norberg

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Norberg

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Norberg kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Norberg samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Norberg. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Norberg.

Badrumsfakta om Norberg

I Norberg fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Norberg.

Norberg är en tätort i Västmanland och centralort i Norbergs kommun, Västmanlands län. Norberg består huvudsakligen av två stora delar, Norberg i söder och Kärrgruvan i norr.

Yta: 8,09 km2
Invånarantal: 4518, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Norberg om du är intresserad av att veta mer om Norberg som inte har med badrum att göra.

I Norberg fanns det totalt 5 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Norberg som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Norberg från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västmanland.