Badrum i Ramnäs - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Ramnäs - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Ramnäs? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Ramnäs som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Ramnäs. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Ramnäs så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Ramnäs

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Ramnäs som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Thomas Magnusson
Norrbyv. 60
730 60 Ramnäs

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Ramnäs

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Ramnäs kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Ramnäs samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Ramnäs. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Ramnäs.

Badrumsfakta om Ramnäs

I Ramnäs fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Ramnäs.

Ramnäs är en tätort i Surahammars kommun och kyrkbyn i Ramnäs socken. Ramnäs ligger 8 kilometer norr om Surahammar. Samhället, som är beläget vid järnvägslinjen Kolbäck-Fagersta, har en del tillverkningsindustri fördelat på flera företag, men med ursprung i ett gammalt järnbruk.

Yta: 213,68 hektar
Invånarantal: 1465 , år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Ramnäs om du är intresserad av att veta mer om Ramnäs som inte har med badrum att göra.

I Ramnäs fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Ramnäs som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Ramnäs från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västmanland.