Badrum i Sala - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Sala - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Sala? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Sala som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 13 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Sala. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Sala så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Sala

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Sala som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

FÖ Bygg i Sala AB
Fabriksg. 2
733 39 Sala


Infjärdens Värme, AB
Fridhemsg. 9
733 39 Sala


Silverstadens Rör
Fabriksg. 6
733 39 Sala


Moderna rör i sala
Skogshyddsv. 1
733 36 SALA


Sala Bygg och Brandskyddspartner AB
Fasenbo 111
733 92 SALAShompe
Assar


Broddbo Allservice AB
Broddbo 125
733 97 Sala


Heby Allservice J Larsson
Ölsta 145
733 92 SALA


Stidelius Fastighetsservice
Colling. 18
733 33 Sala


Jugansbo Rör AB
Sjövastkärret 112
733 91 Sala


Melfab
Norrby Prästgård 105
733 92 SALA


Johan Stidelius Fastighetsservice AB
Colling. 18
733 33 Sala


Björkskogs Kyl & Värme AB
Hyttv. 12
733 38 SALA

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Sala

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Sala kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Sala samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Sala. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Sala.

Badrumsfakta om Sala

I Sala fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Sala.

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Yta: 11,01 km2
Invånarantal: 12289, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Sala om du är intresserad av att veta mer om Sala som inte har med badrum att göra.

I Sala fanns det totalt 13 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Sala som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Sala från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västmanland.