Badrum i Salbohed - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Salbohed - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Salbohed? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Salbohed som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Salbohed. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Salbohed så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Salbohed

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Salbohed som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Lings Rör AB
Salbov. 27
733 63 Salbohed

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Salbohed

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Salbohed kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Salbohed samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Salbohed. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Salbohed.

Badrumsfakta om Salbohed

I Salbohed fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Salbohed.

Salbohed är en tätort i östra delen av Västerfärnebo socken i Sala kommun. Salbohed ligger vid Badelundaåsen och hade förr exercisplats för Västmanlands regemente (I 18). Även Västmanlands trängkår (T 5) var förlagd till Salbohed under åren 1904-1927. Tidigare (1934) låg här en s.k. sinnesslöanstalt.

Yta: 75,39 hektar
Invånarantal: 259, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Salbohed om du är intresserad av att veta mer om Salbohed som inte har med badrum att göra.

I Salbohed fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Salbohed som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Salbohed från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västmanland.