Badrum i Skinnskatteberg - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Skinnskatteberg - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Skinnskatteberg? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Skinnskatteberg som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Skinnskatteberg. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Skinnskatteberg så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Skinnskatteberg

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Skinnskatteberg som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Jw:s VVS
Uttersberg 35
739 92 SKINNSKATTEBERG


Altenergi AB
Snarhem 3
739 92 SKINNSKATTEBERG

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Skinnskatteberg

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Skinnskatteberg kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Skinnskatteberg samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Skinnskatteberg. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Skinnskatteberg.

Badrumsfakta om Skinnskatteberg

I Skinnskatteberg fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Skinnskatteberg.

Skinnskatteberg är en tätort i norra Västmanland och centralort i Skinnskattebergs kommun, Västmanlands län. Samhället, som ligger 55 kilometer nordväst om Västerås, är ett gammalt centrum för gruv- och järnhantering. Skinnskattebergs bergslag omnämns tidigast i mitten av 1300-talet.

Yta: 2,92 km2
Invånarantal: 2287, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Skinnskatteberg om du är intresserad av att veta mer om Skinnskatteberg som inte har med badrum att göra.

I Skinnskatteberg fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Skinnskatteberg som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Skinnskatteberg från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västmanland.