Badrum i Skultuna - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Skultuna - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Skultuna? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Skultuna som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Skultuna. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Skultuna så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Skultuna

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Skultuna som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Skultuna VVS Tjänst AB
Vagersta 24
726 91 Skultuna


Perra Bloms VVS AB
Staffansbo 104
726 92 SKULTUNA


Ulfwin HB, Alf
G. Bryggeriet 2
726 30 SKULTUNA

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Skultuna

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Skultuna kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Skultuna samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Skultuna. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Skultuna.

Badrumsfakta om Skultuna

I Skultuna fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Skultuna.

Skultuna är en tätort i Västerås kommun i Skultuna kommundel. Hydro, Skultuna Emballage, Foldy Pac Nordic och Skultuna Flexible är verksamma i Skultuna Cirka två kilometer söder om tätorten ligger Skultuna kyrka, och norr om tätorten finns stor logdans, Skultuna Lagårn.

Yta: 213,09 hektar
Invånarantal: 3133, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Skultuna om du är intresserad av att veta mer om Skultuna som inte har med badrum att göra.

I Skultuna fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Skultuna som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Skultuna från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västmanland.