Badrum i Surahammar - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Surahammar - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Surahammar? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Surahammar som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 10 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Surahammar. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Surahammar så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Surahammar

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Surahammar som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Air Liquide Gas AB
Stålv. 5
735 31 Surahammar


Sura Consult AB
Sångarbov. 11
735 34 SURAHAMMAR


Wtw Weld Tech Welding, AB
Rönnbärsv. 7
735 37 Surahammar


Lml Rör & Svets AB
Trädgårdsv. 11
735 31 Surahammar


Callec Energikontroller & VVS
Hotellgränd 26
735 31 Surahammar


Lindhs Bygg & Vvs
Munspelsv. 10
735 38 SURAHAMMAR


Sura VVS AB
Sagav. 27
735 36 SURAHAMMAR


J.R Vvs-Industrirör
Svarvarg. 4 B
735 33 Surahammar


A.G. Grönholms Rör AB
Österg. 25
735 32 SURAHAMMAR


Rk Rör I Surahammar AB
Kyrkog. 9
735 32 SURAHAMMAR

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Surahammar

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Surahammar kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Surahammar samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Surahammar. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Surahammar.

Badrumsfakta om Surahammar

I Surahammar fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Surahammar.

Surahammar är en tätort och centralort i Surahammars kommun. Den största privata arbetsgivaren på orten, ståltillverkaren Surahammars Bruks AB, har anor från 1500-talet.

Yta: 5,49 km2
Invånarantal: 6179, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Surahammar om du är intresserad av att veta mer om Surahammar som inte har med badrum att göra.

I Surahammar fanns det totalt 10 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Surahammar som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Surahammar från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västmanland.