Badrum i Västerfärnebo - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Västerfärnebo - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Västerfärnebo? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Västerfärnebo som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Västerfärnebo. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Västerfärnebo så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Västerfärnebo

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Västerfärnebo som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Pejo-Vvs
Sörhörende 175
733 61 Västerfärnebo


B N Energikonsult AB
Islingbyv. 8
733 60 VÄSTERFÄRNEBO

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Västerfärnebo

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Västerfärnebo kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Västerfärnebo samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Västerfärnebo. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Västerfärnebo.

Badrumsfakta om Västerfärnebo

I Västerfärnebo fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Västerfärnebo.

Västerfärnebo är en tätort i Sala kommun och kyrkbyn i Västerfärnebo socken. I Västerfärnebo idag finns det en pizzeria, ett café, en närlivsbutik och en skola (F-6).

Yta: 96,13 hektar
Invånarantal: 477, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Västerfärnebo om du är intresserad av att veta mer om Västerfärnebo som inte har med badrum att göra.

I Västerfärnebo fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Västerfärnebo som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Västerfärnebo från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västmanland.