Badrum i Alingsås - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Alingsås - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Alingsås? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Alingsås som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 13 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Alingsås. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Alingsås så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Alingsås

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Alingsås som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Alingsås Rör AB
Verkstadsg. 4
441 57 Alingsås


Alingsås Kakeltjänst
Simmenäsv. 70
441 91 Alingsås


Ramp Bygg AB
Ingareds Skolg. 74
441 65 ALINGSÅS


Bad & Värme Tolfs VVS & Entreprenad AB
Bolltorpsv. 2
441 57 Alingsås


Värmebolaget Johnsson & Co
Borgens g. 6 C
441 39 Alingsås


R. Albinsons Energicenter AB
Kavlåsv. 25
441 43 ALINGSÅS


Hefos Sverige, AB
031 - 61 70 80Jeanette
Bergsjöholmsv. 30
441 60 Alingsås


Ingareds VVS-Service
Braseg. 45
441 65 ALINGSÅS


Östadkulle Rör Rolf Frid
Hulabäcksv. 16
441 95 Alingsås


Stampens Rör
Rothoffkärrsv. 7
441 42 Alingsås


Caster Knr AB
Bageriv. 1
441 92 ALINGSÅSRsa - Rör Svets & Apparatmontage
ö

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Alingsås

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Alingsås kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Alingsås samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Alingsås. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Alingsås.

Badrumsfakta om Alingsås

I Alingsås fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Alingsås.

Alingsås är en tätort i Västergötland i Västra Götalands län. Orten ligger vid sjöarna Mjörn och Gerdsken och genomskärs av Säveån och Gerdska ström (Lillån) och (Färgen) som ligger vid Hjälmared. Alingsås genomkorsas av E20, väg 180 och västra stambanan.

Yta: 1 235,23 hektar
Invånarantal: 24482, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Alingsås om du är intresserad av att veta mer om Alingsås som inte har med badrum att göra.

I Alingsås fanns det totalt 13 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Alingsås som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Alingsås från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.