Badrum i Älvängen - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Älvängen - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Älvängen? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Älvängen som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 7 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Älvängen. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Älvängen så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Älvängen

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Älvängen som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Stewarts Kylservice AB
Kapellv. 9
446 32 ÄLVÄNGEN


Christian Nilsson
Kattleberg Bruket 120
446 97 älvängen


Alafors Värme & Vatten AB
Ölanda 165
446 95 älvängen


C2 VVS AB
Smedjebacken 23
446 35 älvängenAle Rör AB
Hålstensv. 22


Anivus AB
Malmers v. 9
446 33 älvängenMats RörläggarN i Älvängen AB
Höv. 48

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Älvängen

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Älvängen kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Älvängen samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Älvängen. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Älvängen.

Badrumsfakta om Älvängen

I Älvängen fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Älvängen.

Älvängen är en tätort i Ale kommun i Västra Götalands län. Samhället ligger drygt 3 mil nordost om Göteborg, öster om Göta älv och invid motorvägen E45 och den järnväg som tidigare kallades Bergslagsbanan, men som nu heter Norge/Vänerbanan.

Yta: 296,20 hektar
Invånarantal: 4196, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Älvängen om du är intresserad av att veta mer om Älvängen som inte har med badrum att göra.

I Älvängen fanns det totalt 7 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Älvängen som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Älvängen från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.