Badrum i Angered - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Angered - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Angered? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Angered som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 9 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Angered. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Angered så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Angered

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Angered som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Kungälvs Rörläggeri AB
Salviag. 30
424 40 Angered


Arturs Kakel AB
Nedre Linnarhultsv. 40 A
424 55 Angered


Dvoro Bygg AB
Hjällbogärdet 45
424 34 ANGERED


Svenpol AB
Bredfjällsg. 2
424 35 Angered


Börjessons Kakel
L. Idtjärnsg. 89
424 50 ANGERED


Kent Larsson Rörteknik
Titteridammshöjden 47
424 68 Angered


Meko & Weld Montage AB
070 - 731 93 23S.K Welding AB
Storås Industrig. 6
424 69 ANGERED


Comfort Bygg & Svets HB
Timjansg. 9
424 42 Angered

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Angered

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Angered kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Angered samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Angered. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Angered.

Badrumsfakta om Angered

I Angered fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Angered.

Angered är en tätort i Göteborgs kommun i Västra Götalands län, belägen i stadsdelen och stadsdelsnämndsområdet Angered. Tätorten består av småhus runt den medeltida Angereds kyrka och var tidigare kyrkbyn i Angereds socken.

Yta: 159,54 hektar
Invånarantal: 950, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Angered om du är intresserad av att veta mer om Angered som inte har med badrum att göra.

I Angered fanns det totalt 9 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Angered som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Angered från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.