Badrum i Aplared - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Aplared - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Aplared? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Aplared som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Aplared. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Aplared så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Aplared

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Aplared som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Mikael Lövgrens Rör
Ringv. 4
516 50 Aplared


Lövgrens Rör, Mikael
Högalid 1
516 96 Aplared

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Aplared

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Aplared kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Aplared samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Aplared. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Aplared.

Badrumsfakta om Aplared

I Aplared fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Aplared.

Aplared är en tätort i Borås kommun. Aplared, som har vuxit upp som ett stationssamhälle vid Borås-Alvesta järnväg (numera Kust till kust-banan), ligger i närheten av riksväg 27. I Aplared finns det en skola och två dagis, en fritidsgård, tre fotbollsplaner och en auktionshall.

Yta: 55,45 hektar
Invånarantal: 465, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Aplared om du är intresserad av att veta mer om Aplared som inte har med badrum att göra.

I Aplared fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Aplared som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Aplared från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.