Badrum i Askim - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Askim - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Askim? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Askim som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 14 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Askim. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Askim så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Askim

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Askim som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Comfortbutiken i Göteborg
Sisjöv. 49
436 33 Askim


Herbertson Bygg & Fastighetsservice AB
Ögärdesv. 20
436 40 Askim


Ludwigs Pool & Badrum Bygg AB
Hantverksv. 1
436 33 Askim


Ivarssons Rörläggeri AB
Hults Sörgårdsv. 25
436 45 ASKIM


Askims Pump & Maskinteknik AB
Datav. 57 A
436 32 ASKIM


Hovås Rör AB
Halliden 2
436 39 Askim


Elonbutiken i Sisjön
Datav. 8
436 32 ASKIM


Swerör j borg AB
Askims Verkstadsv. 7 B
436 34 ASKIM


Avloppsexperten I Väst AB
Datav. 12 B
436 32 ASKIM


Fiskebäcks Rör & Vvs
Knapegårdsv. 11
436 39 Askim


Korth Rör AB, Anders
St. Åvägen 21
436 34 ASKIM


Proline Väst AB
Datav. 18
436 32 ASKIM


Lindahls Rör I Göteborg AB
Askims Industriv. 1
436 34 ASKIM


Svensk Installationspartner AB
Datav. 14 A
436 32 ASKIM

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Askim

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Askim kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Askim samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Askim. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Askim.

Badrumsfakta om Askim

I Askim fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Askim.

Askim är en stadsdel och ett primärområde i sydvästra delen av Göteborgs kommun som ingår i stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Dess geografiska omfattning är nästan identisk med Askims församling och den tidigare Askims landskommun och Askims socken. Askim är beläget vid Askimsfjorden, som är en del av Kattegatt.

Yta: 36,4 km2
Invånarantal: 23 375, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Askim om du är intresserad av att veta mer om Askim som inte har med badrum att göra.

I Askim fanns det totalt 14 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Askim som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Askim från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.