Badrum i Bäckefors - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Bäckefors - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Bäckefors? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Bäckefors som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Bäckefors. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Bäckefors så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Bäckefors

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Bäckefors som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Jörgen Stefan Rörinstallation AB
G. Bruksg. 10
668 40 Bäckefors


Bäcke-Rör
Tallmov. 9
668 40 Bäckefors


Bjärnes Rör & Värme
Plogstarrud 5
668 94 BÄCKEFORS

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Bäckefors

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Bäckefors kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Bäckefors samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Bäckefors. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Bäckefors.

Badrumsfakta om Bäckefors

I Bäckefors fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Bäckefors.

Bäckefors är en tätort i Bengtsfors kommun i Dalsland. Dalslands sjukhus ligger i Bäckefors. I Bäckefors har det legat främst järn- och pappersbruk men samtliga är nedlagda sedan länge.

Yta: 140,00 hektar
Invånarantal: 673, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Bäckefors om du är intresserad av att veta mer om Bäckefors som inte har med badrum att göra.

I Bäckefors fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Bäckefors som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Bäckefors från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.