Badrum i Bengtsfors - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Bengtsfors - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Bengtsfors? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Bengtsfors som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 5 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Bengtsfors. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Bengtsfors så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Bengtsfors

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Bengtsfors som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Golv & Färgcenter
Storg. 32
666 30 Bengtsfors


RA VVS Installationer AB
Järng. 7
666 31 BENGTSFORS


Dalslands Plåtslageri
Björkhagsg. 10
666 31 BENGTSFORS


Laxarby Svets Och Service
Laxarby-heden Ödegården 16
666 92 Bengtsfors


Lm Rörtjänst AB
Kunghällsv. 20
666 30 Bengtsfors

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Bengtsfors

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Bengtsfors kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Bengtsfors samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Bengtsfors. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Bengtsfors.

Badrumsfakta om Bengtsfors

I Bengtsfors fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Bengtsfors.

Bengtsfors är en tätort och centralort i Bengtsfors kommun, i landskapet Dalsland. Orten ligger mellan sjöarna Lelång och Bengtsbrohöljen och har 3 080 invånare. Tätorten har kommunens enda gymnasium och högstadium (Strömkullegymnasiet och Bengtsgården).

Yta: 326,90 hektar
Invånarantal: 3080, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Bengtsfors om du är intresserad av att veta mer om Bengtsfors som inte har med badrum att göra.

I Bengtsfors fanns det totalt 5 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Bengtsfors som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Bengtsfors från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.