Badrum i Billdal - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Billdal - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Billdal? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Billdal som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 7 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Billdal. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Billdal så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Billdal

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Billdal som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Billdals Bygg Leif Andersson AB
Humlekärret 63
427 36 Billdal


Per-Olof Hansson Byggnads AB
Bolshedens Industriv. 35
427 50 Billdal


Billdals Rör, AB
Humlekärrsv. 8
427 36 Billdal


M.A:s VVS-Service AB
Berghagavägen 4
427 37 BILLDAL


Berg AB, Olof P
031 - 91 04 90Connys Rörläggeri
Lindomev. 238
427 50 Billdal


Brandbergs Rör AB
Letsegårdsv. 34 A
427 40 BILLDAL

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Billdal

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Billdal kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Billdal samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Billdal. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Billdal.

Badrumsfakta om Billdal

I Billdal fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Billdal.

Billdal är en läns- och kommungränsöverskridande tätort i Kungsbacka kommun i Hallands län och Göteborgs kommun i Västra Götalands län. Billdals tätort omfattar områdena Billdal i Göteborgs kommun och Kullavik i Kungsbacka kommun. Kullavik är en egen postort.

Yta: 1 013,85 hektar
Invånarantal: 10289, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Billdal om du är intresserad av att veta mer om Billdal som inte har med badrum att göra.

I Billdal fanns det totalt 7 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Billdal som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Billdal från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.