Badrum i Bollebygd - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Bollebygd - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Bollebygd? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Bollebygd som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 6 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Bollebygd. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Bollebygd så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Bollebygd

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Bollebygd som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Bodéns Bygg AB
Högalund 4
517 36 Bollebygd


Tyjon AB
Grönbo 57
517 91 BOLLEBYGD


Bollebygds El & VVS AB
Rävlandav. 21 B
517 91 BOLLEBYGD


Rörtjänst i Bollebygd AB
Rinnav. 10 A
517 22 BOLLEBYGD


Brännarmekaniska, Kent Johansson
Kungsbackavägen
517 34 Bollebygd


Spolspecialisten i Väst
Lövedal 4
517 92 Bollebygd

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Bollebygd

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Bollebygd kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Bollebygd samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Bollebygd. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Bollebygd.

Badrumsfakta om Bollebygd

I Bollebygd fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Bollebygd.

Bollebygd är en tätort i Västergötland och centralort i Bollebygds kommun, Västra Götalands län, och är belägen vid riksväg 40 cirka 3,7 mil öster om Göteborg och 2,5 mil från Borås. I orten finns Bollebygds kyrka.

Yta: 256,74 hektar
Invånarantal: 3566, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Bollebygd om du är intresserad av att veta mer om Bollebygd som inte har med badrum att göra.

I Bollebygd fanns det totalt 6 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Bollebygd som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Bollebygd från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.