Badrum i Borås - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Borås - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Borås? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Borås som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 9 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Borås. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Borås så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Borås

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Borås som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Freman Bygg AB
S:t Michelsg. 2 D
504 32 Borås


El & Rörvision AB
Viaredsv. 35 E
504 64 BORÅS


Geo-Byggen AB
Sjöliden 3
506 47 Borås


Mobergs Golv AB
Skaraborgsv. 33 A
506 30 Borås


57:ans Rörservice AB
Katrinebergsg. 28
504 39 BORÅS


Kungälvs Rörläggeri AB
Landalag. 2
504 68 BORÅS


Högbergs Rör i Borås AB
Getängsv. 12
504 68 BORÅS


Golv & Kakel i Sjuhärad AB
033 - 41 20 50FasadEntreprenad
Slakthusg. 1
504 41 Borås

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Borås

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Borås kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Borås samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Borås. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Borås.

Badrumsfakta om Borås

I Borås fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Borås.

Borås är en tätort i Västergötland och centralort i Borås kommun, Västra Götalands län. Borås är Sveriges 14:e största tätort med 66 273 (2010) av kommunens 108 741 invånare (2015). En staty av stadens grundare, Gustav II Adolf, står på Stora Torget. Staden är centrum i Sjuhäradsbygden.

Yta: 3 139,65 hektar
Invånarantal: 66273, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Borås om du är intresserad av att veta mer om Borås som inte har med badrum att göra.

I Borås fanns det totalt 9 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Borås som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Borås från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.