Badrum i Brämhult - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Brämhult - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Brämhult? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Brämhult som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Brämhult. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Brämhult så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Brämhult

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Brämhult som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Väst el
Myråsg. 33
507 33 BRÄMHULT


Immonens Rörservice AB, Pentti
Myrteng. 9
507 33 BRÄMHULT

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Brämhult

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Brämhult kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Brämhult samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Brämhult. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Brämhult.

Badrumsfakta om Brämhult

I Brämhult fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Brämhult.

Brämhult är en del av tätorten Borås i Borås kommun och kyrkbyn i Brämhults socken belägen öster om centrum. Brämhult har sedan 1950-talet utvecklats till en villaförort till Borås. Under 1950-talet bebyggdes bland annat Myråsgatan och en låg- och mellanstadieskola, Myråsskolan, byggdes.

Yta: 20 km2
Invånarantal: 1918, år 1960

Här kan du ta del av mer information om orten Brämhult om du är intresserad av att veta mer om Brämhult som inte har med badrum att göra.

I Brämhult fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Brämhult som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Brämhult från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.