Badrum i Brastad - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Brastad - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Brastad? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Brastad som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Brastad. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Brastad så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Brastad

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Brastad som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Magnar Rönning Rörläggeri AB
Hallindenv. 25
454 30 BRASTAD


Rogers VVS Teknik
Angård 280
454 92 BRASTAD

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Brastad

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Brastad kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Brastad samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Brastad. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Brastad.

Badrumsfakta om Brastad

I Brastad fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Brastad.

Brastad är en tätort och kyrkbyn i Brastads socken i Lysekils kommun i Bohuslän. Största företag är Husqvarna AB, som på orten har vevaxeltillverkning med 165 anställda.

Yta: 184,80 hektar
Invånarantal: 1846, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Brastad om du är intresserad av att veta mer om Brastad som inte har med badrum att göra.

I Brastad fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Brastad som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Brastad från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.