Badrum i Bullaren - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Bullaren - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Bullaren? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Bullaren som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 5 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Bullaren. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Bullaren så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Bullaren

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Bullaren som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Hansson Rör & Värme AB
Backa 17
457 50 Bullaren


Anders Rör & Svets AB
Backa Sjöstigen 5
457 50 Bullaren


Anders Rör & Svets I Bullaren AB
Backa Sjöstigen 5
457 50 Bullaren


Lennies Rörsvets AB
Ällelien 12
457 50 Bullaren


Bullarens Process Piping AB
Tingvall Krappsäter 5
457 51 BULLAREN

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Bullaren

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Bullaren kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Bullaren samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Bullaren. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Bullaren.

Badrumsfakta om Bullaren

I Bullaren fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Bullaren.

Bullarens härad var ett härad i norra Bohuslän inom nuvarande Tanums kommun. Häradets areal var 373,23 kvadratkilometer varav land 343,63.

Yta: 373 km2
Invånarantal: , år

Här kan du ta del av mer information om orten Bullaren om du är intresserad av att veta mer om Bullaren som inte har med badrum att göra.

I Bullaren fanns det totalt 5 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Bullaren som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Bullaren från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.